Interieurbouw op maat

Exclusief

Niets meer en niets minder dan exclusiviteit. Dat krijgt u bij Profiel Meubelmakerij. Een interieur volledig op maat. Uniek meubilair. Vervaardigd in onze meubelmakerij met de modernste apparatuur, door meubelmakers met liefde voor het vak en een ambachtelijk oog. En gemaakt met materialen die wellicht niet altijd voor de hand liggen, maar eenmaal verwerkt prachtig en functioneel blijken. Op zoek naar iets anders? Dan zit u hier goed!

 Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering kenmerkt onze manier van werken. Natuurlijk nemen we onze klant graag alles uit handen, maar dan wél pas als we precies weten wat de wensen van onze klant zijn. Daarom stellen we veel vragen. Daarom komen we ook zelf met oplossingen en advies. Het resultaat is een interieur dat de verwachtingen overtreft. Of het nu de inrichting van een (nieuwbouw)woning of de projectinrichting van een kantoor- of winkelpand betreft. Voor minder dan perfect doen we het niet! 

Interieurbouw van Profiel:

‘We wisten precies wat we wilden. Dachten we. Maar Profiel heeft toch echt de puntjes op de i gezet.In het ontwerp én bij de realisatie. En nu genieten we elke dag van een waanzinnig interieur.’