Winkelinrichting op maat

Winkelinrichting op maat

Geen winkel is hetzelfde. Tenminste, niet als deze is ingericht door Profiel. Een goed ingerichte winkel met een overzichtelijk productaanbod en een prachtig interieur, daar kunt u op rekenen als u Profiel inschakelt. Voor minder doen we het niet. Iedere ondernemer verdient een eigen uniek interieur passend bij de producten en doelgroep. Met een prettige sfeer voor een warm welkom van uw klanten.

Optimale presentatie

Dat een bakkerswinkel andere interieurwensen heeft dan een modezaak begrijpen we bij Profiel als geen ander. Onze meubelmakers maken een uniek, creatief en stijlvol interieur, speciaal voor uw winkel. Helemaal op maat en naar uw wens. Weet u al precies hoe uw winkel eruit moet gaan zien? Of kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij verwerken uw wensen, ideeën en eisen aan functionaliteiten in een uniek ontwerp. Van hypermoderne paskamers tot extra veilige vitrines. Voor optimale presentatie in de winkel én in uw etalage.

Winkelinrichting op maat:

‘Je ziet mensen meteen ontspannen zodra ze onze winkel binnenkomen. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Onze producten worden nu zo mooi gepresenteerd, ze verkopen zichzelf.’