Woninginrichting op maat

De juiste snaar.

Van alle gemakken voorzien en toch stijlvol. Een prachtig interieur zonder het gevoel te krijgen in een museum te lopen. Typerend voor de woninginrichting van Profiel. We streven ernaar nét iets anders te bieden dan overige woninginrichters. Hoe we dat doen? Allereerst met ons vakmanschap. Alleen perfectie is goed genoeg. Daarnaast maken we gebruik van topmaterialen, voor minder doen we het niet. En: we maken ontwerpen die écht bij ons klanten passen. Dit doen we door vooral heel goed te luisteren en door te vragen waar anderen al instemmend knikken. De juiste snaar, díe willen we raken.  

Sfeer, comfort en kwaliteit.

Uw wensen combineren we graag met onze ervaring. Het resultaat is een sfeervolle, comfortabele inrichting van uw woning. Wilt u een kamerbrede boekenkast? Een eethoek voor 10 personen? Wilt u uw vrouw verrassen met een inloopkast? Dan zit u goed bij Profiel!

Woninginrichting op maat:

‘Ik was altijd al gek op koken, maar nu ben ik mijn keuken niet meer uit te slaan. Alles klopt: het werkblad, de hoogte van de apparatuur, de omvang van het fornuis en de sfeer. De prachtige materialen zijn bovendien slijtvast, want na zes jaar is mijn keuken nog als nieuw.’