Kasten op maat

Opbergruimte winnen

Maatwerk is bij ons standaard. Nooit meer loze ruimtes of verloren hoekjes: Profiel maakt er een praktische opbergplek van! Heeft u een kleine kamer met een lastige indeling? Met onze creativiteit is er heel wat opbergruimte te winnen! Natuurlijk komt u met modulaire systemen van meubelwinkels een heel eind. Toch houden deze systemen geen rekening met schuine wanden, leidingwerk en afwijkende hoogtes. Met Profiel kiest u voor topkwaliteit. In indeling én afwerking.

 Lust voor het oog

Door gebruik te maken van de beste materialen maken wij kasten die een leven lang meegaan. Met kasten van Profiel heeft u nooit last van doorzakkende planken of deuren die uit het lood raken. Daarnaast realiseren we met ons vakmanschap kasten die een lust zijn voor het oog. En de mogelijkheden? Die bepaalt u zelf. Inbouwspots, greep loze lades, schuifwandsystemen en meer, het kan allemaal!


Kasten op maat:

  • Kledingkasten
  • Wandkasten
  • Inloopkasten
  • Inbouwkasten
‘Mijn inbouwkast is waanzinnig mooi. En functioneel. Een speciaal systeem zorgt ervoor dat ik altijd direct bij mijn favoriete schoenen kan. Wow!’