Keuken op maat

Eyecatcher

Niks opstaande plinten, afdeklatten of opvulstrips vanwege standaard maatvoeringen. Loze ruimtes en verloren hoekjes kennen wij niet. Profiel realiseert keukens die de volledige ruimte optimaal benutten. U wilt een keuken op maat? Zonder kieren die knullig worden afgedekt en plinten die loze ruimtes verdoezelen? Wij weten hoe. Uw keuken wordt de eyecatcher van uw woning. Van tijdloos tot trendy, met materialen van de hoogste kwaliteit.

 Leefruimte

De keuken is tegenwoordig niet alleen maar de plek waar gekookt wordt, het is een leefruimte voor het hele gezin. Deze zogeheten woonkeuken moet voldoen aan bepaalde functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid én een prettige plek zijn om bij te praten, nog wat (huis)werk te doen en heerlijk samen te zijn. Profiel begrijpt dat. De combinatie van uw wensen en onze expertise staat garant voor de realisatie van uw droomkeuken. Gebouwd door vakmensen.

Keuken op maat van Profiel:

  • Materialen van topkwaliteit
  • Indeling volledig naar wens
  • Geen standaard maatvoeringen
  • 40 jaar vakmanschap
  • Betaalbaar
‘Onze nieuwe keuken is nog mooier geworden dan verwacht. Ik was bang dat de keuken gezien de omvang meer op een gaarkeuken zou lijken dan dat het een gezellige woonkeuken zou worden. Het tegendeel is waar. De woonkamer gebruiken we nog nauwelijks, want onze keuken is the place to be!’